Alumiininen peräkärry on kestävä valinta

Oy Firma Ab on pohjanmaalainen npitkän linjan perheyritys. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston renkaiden vaihtoon, myyntiin ja pinnoittamiseen. Vaikka tuotteet yleensä myydäänkin asennettuina, monipuolinen asiakaskunta vaihtelevineen tarpeineen asettaa kuljetuskalustolle omat haasteensa.

Firman kivijalka ovat aina olleet osaavat ja monipuoliset asentajat. Vanhojen luottopelaajien lisäksi yrityksen palveluksessa on, etenkin sesonkiaikana, vaihteleva määrä kiirapulaisia ja tuuraajia. Vakituisilla työntekijöillä ajokorttiasiat ovat kunnossa ja suuremmankin rengaskuorman toimittaminen onnistuu helposti. Tilapäisen työvoiman osalta tilanne ei aina ole yhtä hyvä. Siksi Firma Oy onkin jo kymmenen vuoden ajan luottanut vain Travellerin alumiiniperäkärryihin. Matalan painonsa vuoksi myös B-ajokorttiluokalla varustetut työmiehet voivat kuljettaa merkittäviä hyötykuormia.

Rannikon suolainen merituuli, vaihtelevat kuljetusreitit ja suomalainen ilmasto eivät aina ole kaikista hellimpiä olosuhteita. Kestävästä merialumiinista valmistetut peräkärryt ja niiden lasikuitukuomut kestävät sekä kosteutta että kolhuja aivan eri tavalla kun teräksiset peräkärryt. Kestävyys varmistaa että kaluston suunnitellut käyttöajat pitävät kutinsa; suunnitelmallisuus onkin toimitusjohtajan suosikkihyve.