Alumiiniperäkärryt yksityiskäytössä

Virtasen perhe on innokas moottoriurheilun harrastaja. Virtasen perhe matkaa joka vuosi Jyväskylään osallistuakseen Motocrossin Suomenmestaruuskilpailuihin. Perheen moottoripyörien ja varusteiden kuljetus onnistuu Travellerin peräkärryllä vaivattomasti.

Travellerin alumiininen perusperäkärry on Virtasille luonteva valinta. Innokkaina harrastajina Virtaset muokkasivat peruskärryn rakennetta niin, että perheen kummatkin moottoripyörät kulkevat turvallisesti mukana. Kevyestä painostaan johtuen kärryn hyötykuorma on suuri. Moottoripyörien lisäksi kaikki tarvittavat huoltotarvikkeet mahtuvat helposti mukaan ja koska peräkärry on kevyt, pelkällä B-ajokortilla varustetut perheenjäsenet voivat myös ajaa autoa.

Suomen kesäsää on vaihteleva, eikä peräkärryä tai sen lastia ole aina mahdollisuus sijoittaa sateensuojaan. Alumiininen kärry ei sateesta piittaa, mutta perheen moottoripyörien ja työkalujen ruostuttaminen sateessa kauhistuttaa. Virtasten Travelleriin hankittiin heti kättelyssä lasikuitukuomu. Jykevä kuomu kestää kolhuja aivan eri tavalla kuin muovinen ja on Virtasten onneksi helposti korjattavissa mikäli kesäreissulla tapahtuu jotain arvaamatonta.

Kun Virtaset eivät matkusta pyöriensä kanssa, peräkärry viihtyy yleensä parkkipaikalla. Lasikuitukuomu ja merialumiinirunko eivät kaipaa erillistä autotallia. Mikäli peräkärryä täytyy jostain syystä siirtää, kevyttä kärryä voi siirtää myös yksin.